Posts

Showing posts from January, 2012

Aqasha..obsesiku gemersik kalbu

Image
Haihhh..demam Gemersik kalbu dah semakin parah bermaharajalela selepas drama Nora Elena.
Dan selepas obses dgn Seth Tan,wanita-waniti obses pula dgn Suffian.Obses takper jgn perasan best sudah.
 (aku tak penah tgk pun drama Nora elena tu).Tapi Gemersik Kalbu ni aku tengok..bukan dari mula-mula tapi dh 5,6 episod.
'terrr'tengok dan tetiba ter'syokk'.Memang best dan meletop la citer ni..tambah lg Heykal Hanifa yang arahkan.
Drama ni best sebab:
1.Hero tak lembik biarpun digoda oleh ex-gf dia.kalau citer lain siap hero rela digoda,kena perangkap dgn watak penggoda dan lembik macam kangkung sampai naik meluat tengok.pehtu bila hero kena perangkap,heroin lari merajuk,haihhhh bosan.Tak reti buat keputusan,teragak dan takde pendirian.Ini macam punya hero boleh jalan...
2.Heroin selamba dan sempoi-takdelah pakai bagai..watak heroin takyah tonjol sgt pakaian n mekap dia.Dh tentu dia heroin,tak perlu distract dgn cacamarba.
3.Heroin marah-marah@meluat pd hero pun rilek jek. takd…

Valentino bag

Image
Just bought last month.for wedding occasion.(may off season,buy only when discount up to 70%.who cares though?

Aim for next purchase:
Fold over clutch: a clutch with or without a handle that can be tucked or folded.

sahabat waktu susah..

Image
Banyak jenis kawan..
1.kawan mkn kawan-suka tikam belakang
2.Kawan sekadar tegur hi dan hilang-jenis suka privacy
3.kawan masa enjoy-ada duit call dia teman pi club atau shopping
4.kawan yg merimaskan..letih nk layan!-kuat bebel,byk ckp dan mulut takde brek
5.Kawan yg anggap kita mcm kuli dia..kuli takpe tapi jgn jadi batak dah sb nanti kena makan daging manusia pulak
6.kawan yg manjang poket kosong aka kedekut haji bakhil
7.Kawan yg gunakan duit utk beli kawan..perasan dia bagus
8.follower..ikut dan mengekor mana je kita nak pi.kalau tak inform dia akan buat miss call 4 ribu kali

semakin lama mengobserved and menilai ragam orang dan diri..buat kita selalu berfikir.
Sekarang keadaan sekeliling akan buat kita makin peka, alert..bila usia makin berkurang.
Berkawan jua umpama berkasih..sahabat yg kita suka,dia suka berkawan dgn org lain.yang kita kureng suka, dia yg selalu ada disisi kita.


mungkin kita gembira., happy berkawan dgn geng-geng yg brilliant,smart dan funny.. of coz they are…

school holiday activity

Image
There's no summer camp or else..just plain event.




Welcome 2012

Image
Are we still worry about world's end??

I don't think so..as we're still busy with talboid local issue,workplace task and our routine.
So welcome 2012!!
Day 1 2012 = get motivated by company vision
Day 2 2012 = Attend next planning project
Day 3 2012 = Rushing to manage daughter's school day 1st

Mission on 2012:
1.Money issue-saving as much as I can
2.Manage my routine and career as good as possible
3.Quit think/care bout uncanny habit around and stay away from emo queen
4.Increase my wardrobe/shoes/handbag collection
5.Being a nice person and focus to my career meaning reduce mingle around colleague (its better not too be such a super sweet and too nice person coz sometimes you feel hurt when they really don't need you)
6.Make the rule as I go-when someone seem doesn't even notice you,why should you?I hate when we trying to get along well,trying to be nice to someone but in the end we were the one feel desperate/unappreciated coz she's doesn't bother yo…

Gabriel Aubry latest picture 2012

Image
2